Royaal Kabaal verplaatst naar 2021

Beste Royaal Kabaal fans,

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien heeft de regering de maatregel om evenementen te verbieden verlengd tot 1 juni en daardoor moeten we met pijn in ons hart mededelen dat Royaal Kabaal 2020 geen doorgang kan vinden. Dit komt voor iedereen natuurlijk als een grote shock. 

Een harde klap! Voor ons als organisatie maar ook voor alle artiesten, leveranciers, medewerkers en natuurlijk alle bezoekers! Jullie allen maken samen Koningsdag. Het is onwerkelijk maar waar. Echter is het een beslissing die we steunen aangezien we de gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers altijd voorop stellen. 

Aangezien het maar één keer per jaar Koningsdag is zal de editie van dit jaar doorgeschoven worden naar volgend jaar en blijven alle tickets geldig. Volgend jaar komen we samen terug en dan vieren we het “harder dan ooit”. Dit zal dan ook de slogan worden voor de editie in 2021. 

Je kunt ons enorm helpen in deze zware tijd door geen refund te vragen en je ticket te bewaren tot volgend jaar. Als blijk van waardering voor jullie vertrouwen en geduld ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst. De eerste paar drankjes zijn dan op kosten van Outlaw Events om deze moeilijke tijd daarna flink van ons af te dansen! We hopen op jullie begrip en geduld. 

Wil je toch liever een refund? Mail dan naar tickets@outlawevents.nl.

Tot volgend jaar! Dan vieren we Koningsdag harder dan ooit tijdens Royaal Kabaal 2021 – Harder dan ooit!

Team Outlaw Events